تاریخ : شنبه 17 مرداد 1394     |     کد : 62

افزایش ظرفیت - نحوه ارسال درخواست (مهم)

اطلاعیه در خصوص نحوه ارسال درخواست افزایش ظرفیت

به اطلاع می رساند، دانشجویان متقاضی افزایش ظرفیت، برای هر درس باید سابجکت مناسب را به صورت زیر انتخاب کنند. در ضمن قید نام، نام خانوادگی و شماره دانشجویی در متن درخواست الزامی می باشد. اگر درس پیشنهادی شما برای افزایش ظرفیت در لیست زیر نیست، لازم است تا ایمیل خود را با سابجکت CapReq941 ارسال نمایید.

پروژه کارشناسی: Project941   (اگر با استاد خاصی هماهنگ کرده اید در متن ایمیل بگنجانید نه در سابجکت)
ریزپردازنده: MicroProcessor941
آز معماری کامپیوتر: ComputArchtLab941
مدارهای منطقی: LogicCircuits941
آزمایشگاه فیزیک 2 : PhysicLab941

مهم: آدرس ایمیل u_courses@yahoo.com می باشد.

چرایی پروسه فوق: هدف این است که گروه دقیقا بداند که برای هر درس دقیقا چند نفر متقاضی هستند. خواهشمند است توجه داشته باشید که بیش از 200 دانشجو در حال انتخاب واحدند و  جستجوی در خواست های شما در اینباکس تقریبا غیر ممکن است، لذا ترتیب اثر دادن درخصوص افزایش ظرفیت به درخواست های خارج از سابجکت های یاد شده  عملا غیرممکن خواهد بود. در ضمن خواهشمند است در نظر داشته باشید بنا به نظر مدیریت محترم اموزشی اعمال افزایش ظرفیت باید در شورای آموزشی و با نظر ایشان بررسی شود.
جواب به یک سوال که چرا از قبل ظرفیت ها را بالا ندادید؟ اگر ظرفیت بالا بود با انتخاب واحد ترم بالایی ها و دانشجویان دیگر گروه ها انتخاب واحد شما کاملا غیر ممکن می شد. توجه داشته باشید که درسی مانند مدارهای منطقی و ریز پردازنده را دانشجویان گروه برق نیز انتخاب می کنند.

نوشته شده در   شنبه 17 مرداد 1394  ساعت  10   توسط   حسن اسمخان
PDF چاپ بازگشت